Boeken

Toen op mijn 23e mijn moeder stierf door een ziekte, schreef ik erna in mijn dagboek; “Ooit ga ik er een boek over schrijven.” Blijkbaar schreef ik dat 3 jaar later weer, toen mijn vader plotseling overleed. Het heeft nog 30 jaar geduurd voor de boeken er kwamen. Deze zijn in eerste instantie niet geschreven om het verlies te verwerken, al is dat een mooie bijvangst gebleken, maar om er leesbare romans van maken, waar een ander iets mee kan.

In 2014 verscheen Het verdwenen thuis over mijn moeder en in 2017 kwam Tot zwijgen gebracht uit over mijn vader. Op deze hoofdpagina staat meer informatie.

Filmpje

Ik heb een klein filmpje gemaakt waarin ik kort iets vertel over het boek. November 2017 doorbrak ik mijn zwijgen en kwam mijn boek uit bij droomvallei uitgeverij. Mijn boekpresentatie hield ik in Bonfire (Augustinuskerk) in Dordrecht. Zie mijn verslag daarover in dit bericht

Bestellen

De roman: Tot zwijgen gebracht is te bestellen bij de Droomvallei uitgeverij, of in de (online) boekhandel. Bij mij kun je het gesigneerd bestellen incl. boekenlegger. Neem contact op via de contactpagina, of via social media. Zie je mij ‘in real life’, dan krijg je het boek ook nog in een leuk tasje. 

Recensies van Tot zwijgen gebracht

Veel gehoorde reactie van lezers op mijn boek: “Ik heb het in een ruk uitgelezen”. Wil je dat liever zelf beoordelen? Lees een aantal hoofdstukken en klik op de link.  Eerste hoofdstukken

Recensies op mijn blogbericht hierover en de speciale pagina over het boek.

Goed doel

Voor elke 2 verkochte boeken geef ik een euro aan I-care pads. Het is afwasbaar maandverband voor meisjes in Kenia, omdat gewoon verband onbetaalbaar is. De meisjes hoeven zich niet te schamen voor hun vrouw zijn! Veel meisjes missen nu maandelijks lesdagen omdat ze geen goed verband hebben, wat gevolgen heeft voor hun toekomst. Lees hier meer over het project  opgericht door Chantal Heutink, die daarover schreef in haar boek: Op hoge hakken in Afrika.